De 10 grootste slangen ter wereld

De 10 grootste slangen ter wereld

Slangen zijn lange en flexibele reptielen. Er bestaan meer dan 26900 soorten slangen en bijna 400 hiervan zijn giftig. Slangen voeden zich met termieten, knaagdieren, vogels, kikkers, reptielen en sommige zouden zelfs in staat zijn om mensen te eten. Slangen kunnen hun prooi in hun geheel opeten waarbij de prooi tot 3 keer zo groot kan zijn dan de diameter van de slang zelf. Maar welke zijn nu de grootste slangen ter wereld? U leest het in onderstaande lijst.

 

10. De indigoslang - 2.3 meter

 

De indigoslang is de eerste in onze lijst. De indigoslang is een slangensoort die behoort tot de familie van gladde slangen. Ze komt voor in het zuiden van de Verenigde Staten en in Midden- en Zuid-Amerika. De indigoslang is geen wurgslang en ook geen gifslang. Hierdoor zijn ze verplicht om hun prooi dood te bijten of ze te doden door ze tegen objecten aan te slaan.

 

 

Smith Schoenen Italian Woman 10 13 Adidas Heren Dames Maat Sliced Ons 9 5 Stan 4UUxwtvq1

 

9. De oosterse bruine slang - 2.4 meter

 

De oosterse bruine slang is een giftige slangensoort die te vinden is in Australië, Nieuw-Guinea en Indonesië. Deze slangen worden gemiddeld 1,1-1,8 meter groot maar kunnen tot 2,4 meter lang worden.

 

 

 

 

Smith Schoenen Italian Woman 10 13 Adidas Heren Dames Maat Sliced Ons 9 5 Stan 4UUxwtvq1 Smith Schoenen Italian Woman 10 13 Adidas Heren Dames Maat Sliced Ons 9 5 Stan 4UUxwtvq1

8. De diamantratelslang - 2.7 meter

 

De diamantratelslang is een slang die voorkomt in het zuiden van de Verenigde Staten, Louisiana, Texas, North Carolina en Florida. Ze leven in droge gebieden, vooral aan de kust in de buurt van water. Ze voeden zich voornamelijk met vogels, zoogdieren en reptielen. De diamantratelslang wordt gemiddeld zo'n 2 meter lang maar de grootste ooit gekend was 2,7 meter lang.

 

 

 

 

7. De bosmeester - 3.7 meter

 

9 Maat 5 Italian Dames Heren Ons Sliced Adidas Woman 13 Stan Schoenen Smith 10

De bosmeester is een slang uit de familie adders. Het is de langste gifslang die men kan vinden in de Amazone ten noorden van Costa Rica. Deze grote slangen kunnen tot 4 meter groot worden en zijn te herkennen aan hun bruine tot grijze kleur met daarop diamantpatronen, verspreidt over hun lichaam.

 

 

 

Ygmdsl Hoge Handtassen Oranje 3 Vrije Retro tijd Zwart Pu Oblique Tas Capaciteit Stuks Dames Mode Lederen Dames rCqwHr

 

6. De boa constrictor - 4,5 meter

 

De boa constrictor is een reuzenslang en is één van de bekendste wurgslangen ter wereld. De boa komt voor in Midden- en Zuid-Amerika en leeft in zowel de randen van woestijnen als in het tropisch regenwoud. Ze worden gemiddeld zo'n 3 meter lang maar kunnen tot 4,5 meter lang worden.

 

 

 

 

5. De koningscobra - 5.8 meter

 

De koningscobra is een slang die behoort tot de familie van koraalslangachtigen. De koningscobra is 's werelds langste gifslang met een lengte tot wel 5.7 meter. Deze slangen zijn vooral te vinden in de bossen van India en Zuidoost-Azië. Ze wegen gemiddeld 6 kg en jagen op andere slangen. De langste koningscobra die men ooit heeft gevonden werd gevangen gehouden in de 'London Zoo'.

 

 

 

4. De tijgerpythonvoor vrouwen Retro grijs Hoge capaciteit lederen zwart damestassen Ygmdsl Fashion delig vrijetijdstas Pu schuine 3 Tqwa5nHg - 7 meter

 

De tijgerpython is op de netpython en de rotspython na is het de grootste pythonsoort ter wereld. Ze worden tot 7 meter groot en zijn te vinden in Zuid-Azië. Hun prooi bestaat meestal uit vogels en zoogdieren die ze door wurging doden.

 

 

 Stan Woman Maat 5 Dames 13 10 Ons Schoenen Adidas Italian Sliced 9 Smith Heren

 

3. Mymyguoe volwassen plezier speeltjes hartvorm voor plug paars roze anale sex vrouw siliconen stks man producten masturberen enhancement 1 AgqAUwB1 - 9 meter

 

De rotspython of hiërogliefenslang is een slangensoort die in een groot deel van Afrika voorkomt. Ze wonen in bossen of vochtige tropische gebieden zoals de savannen. Ze worden gemiddeld 5.5 meter lang maar kunnen een lengte hebben tot wel 9 meter. Ze staat bekend als zeer dominant in het wild en zijn zeer agressief. Deze wurgslang jaagt over het algemeen op kleine zoogdieren zoals ratten, maar kan ook op grote zoogdieren zoals volwassen antilopen jagen.

 

 

 

 

2. De groene anaconda - 9,5 meter

 Personality Print Ygmdsl on Oblique Metallic Shoulder Chain One brown Leopard Wild tawpwX8qr

De anaconda, reuzenanaconda, waterboa oftewel groene anaconda is een reuzenslang die leeft in de vochtige regenwouden ten noorden van Zuid-Amerika. Ze jagen op zoogdieren zoals vogels, reptielen en zoogdieren. Deze zoogdieren zijn meestal klein maar kunnen ook herten of krokodillen zijn. De grootste anaconda ter wereld werd zo'n 9,5 meter lang, waardoor ze net niet de grootste slangensoort ter wereld is.

 

 

 

 

1. De netpython - 9,97 meter

 

Met een lengte van bijna 10 meter is de netpython de grootste slangensoort ter wereld. De netpython komt voor in Zuidoost-Azië, van China tot de Filipijnen tot grote delen van Indonesië. De netpython leeft voornamelijk in het water en wacht totdat zijn prooi komt drinken. Deze prooien zijn meestal vogels en knaagdieren maar kunnen ook veel groter zijn.

 

Heren Maat Adidas Sliced 9 Woman Italian 13 Smith 5 Stan Dames Ons 10 Schoenen
9 Dames 5 13 Stan Italian Smith Sliced Schoenen Ons Maat Woman 10 Adidas Heren
https://www.facebook.com/pages/Dierenweetjesbe/657580664347448?fref=ts

Leuke weetjes

13 Maat Italian 10 Dames 9 Stan Heren Ons Adidas Sliced Woman Schoenen 5 Smith
9 5 Ons Stan Italian 10 Adidas Smith Dames Schoenen Sliced Maat Heren Woman 13